Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 834-II RLC voor Dijkshoorn Bleiswijk

Publicatiedatum: 19-03-2013 07:30
Fa. Dijkshoorn uit Bleiswijk heeft onlangs een nieuwe ETEC 834-II RLC Rupskraan in ontvangst genomen.
ETEC 834-II RLCETEC 834-II RLC

Deze 34 Ton wegende rupsgraafmachine is voorzien van de nieuwste commonrail motor Fase IIIA met een vermogen van 250 pk. Een opbreekkracht van 240KN. De ruime en vernieuwde ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door van Vliet voorzien van hydraulische snelwissel CW45 van verachtert, sloop/ sorteer functie, treeplank, centrale smering van groeneveld, overdruk met signalering en extra werkverlichting. Deze completen machine met bedrijfsbelettering is een prima aanvulling voor de Firma Dijkshoorn.

De huidige activiteiten van het bedrijf zijn zeer divers. Naast de hoofdactiviteiten groenrecycling, puinrecycling en verwerking van andere afvalstromen bied Dijkshoorn nog vele andere diensten en producten. Het verkopen van bijvoorbeeld zand, aanvulgrond, bordesgrond en betongranulaat (repax). Met het huidige moderne machinepark bieden ze een oplossing voor (container)transport en een breed scala aan bouw- en sloopwerkzaamheden. Van oudsher houd Dijkshoorn zich ook nog altijd bezig met (loonwerk in) de landbouw. In de loop der tijd is er een goede reputatie opgebouwd: efficiënt, snel en zorgvuldig!

www.dijkshoorn-bleiswijk.nl

ETEC 834-II RLC rupsgraafmachine voor Fa. Dijkshoorn uit BleiswijkETEC 834-II RLC rupsgraafmachine voor Fa. Dijkshoorn uit Bleiswijk