Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 55N midi voor Akker Leidschendam

Publicatiedatum: 17-04-2013 07:05
Van den Akker uit Leidschendam heeft onlangs een nieuwe IHI 55N-3 midigraafmachine bij Barend Kemp B.V. in De Meern in ontvangst genomen. Martijn van den Akker is een trouwe IHI 55N gebruiker. Dit is de derde IHI 55N op rij.
IHI 55N midiIHI 55N midi

Martijn van den Akker zegt over zijn keuze voor IHI het volgende: "Ben nu bijna elf jaar een trouwe IHI gebruiker. De kwaliteit van de machine en de service van Kemp zijn doorslaggevend geweest in mij keuze voor opnieuw een IHI. In al die jaren nooit echt problemen gehad met de machines en als ik al wat had was het in een mum van tijd opgelost. Daar kan echt niemand aan tippen."

De IHI 55N met lange lepelsteel is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Barend Kemp B.V. in De Meern. Denk hierbij aan o.a.: extra functies, airconditioning, brandstofvulpomp en slangbreukbeveiliging. De 55N is daarnaast afgeleverd met extra bakken, een puinriek en palletvorken.

De 5,4 ton wegende IHI heeft een vermogen van circa 55,5 pk, is 200 cm breed en heeft een opbreekkracht van 36,3 kN.

www.kemp-groep.nl

IHI 55N-3 midigraafmachine voor Van den Akker uit Leidschendam IHI 55N-3 midigraafmachine voor Van den Akker uit Leidschendam
IHI 55N-3 midigraafmachine midi kraan