Communicatie software Groen, Grond en Infra

BTP Expo nieuwe internationale vakbeurs voor de bouwsector, wegenbouw en burgerlijke bouwkunde

Publicatiedatum: 13-05-2013 11:55
BTP (Bâtiment, Travaux Publics) Expo Luik, een internationale vakbeurs voor de bouwsector, wegenbouw en burgerlijke bouwkunde vindt voor de eerste keer plaats. Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 mei 2014 in en rond 'Les Halles des foires de Liège' bij onze Belgische zuiderburen.

Dit nieuwe trefpunt voor de (wegen-)bouwsector wordt georganiseerd door “Les Associations Réunies”. De organisatoren, dhr Schryers en mevr Keppens zijn al 25 jaar actief in de sector van bouwbeurzen en zij wensen van BTP Expo een topbeurs te maken. De expo-site ligt prachtig gelegen aan de autosnelwegen die Luik aandoen(E40, E25, A13/E313). Zelfs de Maas biedt de mogelijkheid om machines over het water aan- en af te voeren.  De toplocatie van Luik, ten opzichte van onze buurlanden biedt enorm veel mogelijkheden om ook uit de buurlanden (Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg) interessante bezoekers aan te trekken.

Les Halles des foires de Liège zijn zo danig goed ingericht dat ze geen enkel probleem bieden voor de aanvoer en de afvoer van kleine , grote en mastodonten van machines. De buitenterreinen zijn bereikbaar via verscheidene toegangspoorten en zijn gelegen rondom de Hallen te Luik. De buitenterreinen omvatten een oppervlakte van 15.000 m² waar uitbreiding mogelijk is. In de hallen is er een vlotte doorstroom van de ene hal naar de andere. Een totale binnen oppervlakte van 20.000 m² zorgt er samen met de buitenterreinen voor dat klein en groot bouwmaterieel mooi tot uiting komt. Er wordt gezorgd voor een vlotte doorstroom van de buitenterreinen, de demoterreinen en de binnenstanden en visa versa.

Actuele themadagen gelinkt aan specifieke doelgroepen worden georganiseerd, debatten en colloquia door vakmensen worden gepresenteerd of gemodereerd door vaklui.

Meer info op de website:

www.btpexpo.be
BTP Expo Luik, nieuwe vakbeurs in 2014