Communicatie software Groen, Grond en Infra

TEREX TC16 voor ARJA Wijk bij Duurstede

Publicatiedatum: 16-05-2013 09:10
ARJA Ontstoppingsservice en Rioolonderhoud uit Wijk bij Duurstede heeft de sleutels in ontvangst genomen van een nieuwe TEREX TC16 minigraafmachine.
TEREX TC16 minikraanTEREX TC16 minikraan

De TEREX TC16 minigraver is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Hans van Driel. Denk hierbij aan: hydraulisch snelwissel voorzien van hijshaak en twee-hands bedieningscircuit, twee extra werklampen op voorzijde en een extra achterop cabine, zwaailamp, en afneembare trekhaak op dozerblad.

Daarnaast is de minigraver afgeleverd met drie Eurosteel bakken (25/40/100 cm breed). De 1,65 ton wegende TEREX TC16 heeft een vermogen van circa 18 pk en een opbreekkracht van 14,4 kN. Door de standaard uitschuifbare onderwagen (998 - 1.340 mm) is de TEREX TC16 heel stabiel. TEREX minigraafmachines kenmerken zich door een deur links en rechts. Hierdoor is de TC16 uitstekend toegankelijk.

ARJA Ontstoppingsservice en Rioolonderhoud B.V. gevestigd in Wijk bij Duurstede is 24-uur bereikbaar voor het oplossen van problemen met rioleringen. ARJA B.V. is naast riool ontstoppen ook gespecialiseerd in riool onderhoud, zoals o.a. het plaatsen van vetafscheiders, en gres riolering vervanging. Riool onderhoud is een vak voor specialisten. Vandaar de keuze voor de TEREX TC16. Mede door de aanschaf van deze TEREX minigraver kan ARJA B.V. een volledige oplossing bieden voor alle riool problemen en onderhoud.

www.hansvandriel.nl
www.ikhebeenverstopping.nl

TEREX TC16 minigraver voor ARJA Ontstoppingsservice en Rioolonderhoud B.V uit Wijk bij DuurstedeTEREX TC16 minigraver voor ARJA Ontstoppingsservice en Rioolonderhoud B.V uit Wijk bij Duurstede