Communicatie software Groen, Grond en Infra

BVOR-Demodagen 19 en 20 juni 2013 in Maastricht

Publicatiedatum: 13-06-2013 07:55
De Branche Vereniging Organische Reststoffen (BVOR) organiseert voor de negende keer op 19 en 20 juni 2013 de BVOR-Demodagen ‘Groen is duurzaam’ bij Attero in Maastricht. Speciaal tijdens de Demodagen zijn de getoonde machines ook in bedrijf!
BVOR-DemodagenBVOR-Demodagen

Verschillende bedrijven demonstreren machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals shredders, verkleiningsmachines, chippers, omzetmachines en zeven. Voor de bezoekers zijn beide dagen zowel in de ochtend als in de middag rondleidingen. In een tent op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook andere exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenverwerking, bijvoorbeeld adviesbureaus gespecialiseerd in inspecties, certificeringssystemen, vergunningverlening, brancheorganisaties, overheidsinstanties en bedrijven die filtersystemen, folie-overkappingen of weegbruggen leveren. De Demodagen zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. Vooraf aanmelden is niet nodig. Parkeermogelijkheid op het terrein. Beide dagen starten de rondleidingen om 10.00 en 14.00 uur.

Adresgegevens:
Attero,
Fregatweg 32,
6222 NZ Maastricht.

Exposanten 2013:
Attero, (Van) Bemmel Machine-import B.V., BVOR-Branche Vereniging Organische Reststoffen, Cover-all Benelux B.V., Craco GmbH, Cumela, Dienst Regelingen, Europe Forestry, GICOM Composting Systems, Jager Ophof Handelsonderneming bv, Lubo Systems B.V., Nihot Recycling Technology BV, Pon Equipment BV, (C. van der) Pols & Zn BV, Precia Molen Nederland BV, Quality Services BV, SCM Diensten B.V., SCM Milieu B.V., (Van der) Spek Vianen B.V., Vermeer Benelux, VKS-Nederland B.V.

www.bvor.nl

Attero locatie Maastricht, gastlocatie BVOR-Demodagen 2013Attero locatie Maastricht, gastlocatie BVOR-Demodagen 2013

Download de uitnodigingsbrochure Demodagen 2013