Communicatie software Groen, Grond en Infra

TEREX TC16 minigraver voor Freshfilter Raamsdonk

Publicatiedatum: 28-06-2013 07:50
Onlangs heeft Guido Mols, directeur van Freshfilter uit Raamsdonk, een nieuwe Terex TC16 minigraafmachine in ontvangst genomen.
TEREX TC16 minigraverTEREX TC16 minigraver

Voor promotiedoeleinden gaat Freshfilter deze machine uitvoeren met airco en overdruk. In dit kleinere segment is de Terex één van de weinige minigravers die beschikt over voldoende motorvermogen voor overdruk, graafwerkzaamheden én airconditioning. Ideale werkomstandigheden ook in een compacte minigraver. De TEREX TC16 minigraver is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Barend Kemp B.V. in De Meern. Denk hierbij aan een hydraulische snelwissel inclusief een lasthaak, een hamer- en grijperfunctie. Omdat de minigraver is voorzien van plakfolie kan Kemp deze machines in elke gewenste kleur leveren. De 1,65 ton wegende TEREX heeft een vermogen van circa 18 pk en een opbreekkracht van 14,4 kN. Door de standaard uitschuifbare onderwagen (998 - 1.340 mm) is de TEREX TC16 heel stabiel. TEREX minigraafmachines kenmerken zich door een deur links en rechts. Hierdoor is de TC16 uitstekend toegankelijk.

Freshfilter is in 2002 gestart met de productie van overdrukfilters en vanaf 2004 zijn er diverse gepatenteerde overdruksystemen ontwikkeld. Voor elk type machine heeft Freshfilter een passende oplossing. De producten voldoen aan de laatste normen en hoogste standaarden.

www.kemp-groep.nl
www.freshfilter.nl

TEREX TC16 minigraafmachine voor Freshfilter RaamsdonkTEREX TC16 minigraafmachine voor Freshfilter Raamsdonk