Communicatie software Groen, Grond en Infra

BST 40/13 Bandensteller op rupsen voor KVDM Bleiswijk

Publicatiedatum: 07-08-2013 13:00
Aannemingsbedrijf KVDM B.V. uit Bleiswijk, is werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw en cultuurtechniek. Zij willen de lat hoog leggen op het gebied van kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie. Dankzij een nieuwe machine van Nimatech is doel weer meer bereikt.
Bandensteller BST-40/13 Bandensteller BST-40/13

Voor KVDM heeft Nimatech een bandensteller op rupsbanden geleverd, de BST 40/13. Deze is stijlvol blauw gespoten, de bedrijfskleuren van KVDM. Deze machine is een voertuig die bestuurd en bediend wordt door 1 persoon om tegels te leggen of banden te stellen. De bandensteller heeft een kraan arm en een 40 kuubs vacuüm pomp, die aangedreven wordt door een 13 pk Vanguard motor met een 'stille' uitlaat. De kraan arm heeft een draaibereik van 330 graden en een hefvermogen, op 2,9 m vanuit het hart, van 125 kg.

Door de proportionele besturing van de tracks kan men nauwkeurig een weg banen over zowel een verharde- als een onverharde ondergrond. Bij deze bandensteller zijn een aantal zuignappen meegeleverd: zuignap voor stoepbanden met kantelstuk; om aan te zuigen aan de voor- of achterkant van de stoepband, een losse 28 x 28 zuignap en een tegelaanzuigframe voor 30x30 cm tegels.

www.nimatech.nl
www.kvdmbv.nl

Bandensteller op rupsen voor KVDM uit BleiswijkBandensteller op rupsen voor KVDM uit Bleiswijk