Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kemp Groep nieuwe distributeur Kobelco graafmachines

Publicatiedatum: 03-09-2013 10:45
Met gepaste trots laat de Kemp Groep weten dat het de distributierechten van het gerenommeerde Japanse merk Kobelco voor de Nederlandse markt heeft verkregen. Met Kobelco heeft de ‘Reesink Construction Equipment’ groep, waar de Kemp Groep onderdeel van uit maakt, een absoluut wereldmerk in handen.

De ambitie van de ‘Reesink Construction Equipment’ groep om een belangrijke importeur met uitsluitend A-merken te zijn krijgt met de toevoeging van Kobelco steeds verder gestalte. De sterke combinatie van de Kemp Groep en Hans van Driel was voor Kobelco doorslaggevend. De merken van beide organisaties vullen elkaar perfect aan en daarnaast geven de locaties in De Meern, Bergschenhoek, Tiel en Ommen het merk Kobelco een landelijke dekking voor verkoop, verhuur, onderdelen en service. De primaire focus in De Meern ligt op Kobelco waar in Tiel de focus ligt op Atlas.

De Managing Director of Kobelco Construction Machinery Europe B.V. zegt over de keuze voor Kemp het volgende: “De Kemp Groep heeft de visie, de reputatie en de ambitie om een merk als Kobelco te dragen. De organisatie staat en heeft eerder bewezen hoe je een merk moet vermarkten. De professionaliteit van de mensen, de faciliteiten en juiste ondersteuning geven ons veel vertrouwen voor een langdurige en succesvolle samenwerking. De ruggensteun van een solide partij als Koninklijke Reesink versterken dit.”

Ben Kemp, directeur van RCE, zegt het volgende over de nieuwe samenwerking: “De ambities van Kobelco en Reesink Construction Equipment sluiten naadloos op elkaar aan. Wij krijgen met een gerenommeerd  merk als Kobelco een unieke kans om ons verder te ontwikkelen tot een van de belangrijkste distributeurs in Nederland. Met de toevoeging van Kobelco hebben wij een zeer compleet leveringsprogramma waarmee wij iedere klant perfect kunnen bedienen voor de Nederlandse markt. Kobelco loopt voorop als het gaat om techniek, design en brandstofbesparing. Ik ben ervan overtuigd dat Kobelco een positie in de top van de markt gaat veroveren. Onze organisatie is er absoluut klaar voor.”

www.kemp-groep.nl

Kemp Groep nieuwe distributeur Kobelco graafmachinesKemp Groep nieuwe distributeur Kobelco graafmachines