Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 180WSR railkraan voor Van Roon Asperen

Publicatiedatum: 14-10-2013 10:10
Onlangs heeft Van Roon BV uit Asperen een nieuwe en zeer compleet uitgeruste Atlas 180WSR spoorwegkraan in gebruik genomen.
Atlas 180WSR railkraanAtlas 180WSR railkraan

Deze ca. 22.000 kg wegende spoorwegkraan met Tier 4i motor is door de professionals van Hans van Driel voorzien van extra functies die het mogelijk maken om met specifieke spoorbouwuitrustingen te werken. Daarnaast is deze machine o.a. uitgerust met een dubbele cabine, hoogte- en zwenkbegrenzing, slangbreukbeveiligingen, centrale smering, elektrische brandstofvulpomp, Widewall banden en de onderwagen heeft 2 steunpoten. Verder is de ATLAS 180WSR voorzien van LED-verlichting, zijn de hendels proportioneel bedienbaar, antidiefstalbeveiliging en voldoet deze aan alle Pro Rail eisen en normen.

Uniek aan deze Atlas 180WSR is het tram-snelwisselsysteem. Met dit systeem kan de spoorkoker afgekoppeld worden van de rest van het spoorwegonderstel en wordt vervangen door een koker voorzien van tramwielen.

Van Roon B.V. is een professioneel en ambitieus bedrijf dat over ruime ervaring beschikt op het gebied van grond-, sloop-, straatwerken, tuinwerken, railinfrawerken en machineverhuur. Van Roon biedt een compleet dienstenpakket aan waar bij het leveren van kwaliteit voorop staat. Het specialistisch materieel en de gediplomeerde en vakkundige mensen die werkzaam zijn bij van Roon maken deze belofte waar.

www.vanroonasperen.nl
www.entreeding.com/atlas-180wsr-spoorwegkraan

Atlas 180WSR spoorwegkraan voor Van Roon BV uit AsperenAtlas 180WSR spoorwegkraan voor Van Roon BV uit Asperen