Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX140W-3 voor Veldman Obdam

Publicatiedatum: 10-02-2014 11:20
Recent heeft Loonbedrijf Veldman B.V. uit Obdam haar machinepark uitgebreid met een Doosan DX140W-3 mobiele graafmachine. Het matereel van Veldman is herkenbaar aan de opvallende groene velgen.
Doosan DX140W-3Doosan DX140W-3

De nieuwe 15tons Doosan heeft de allernieuwste Doosan 6-cilinder dieselmotor welke aan de nieuwste uitstootnorm Tier 4i (Stage 3b) voldoet. Deze nieuwe 6-cilinder dieselmotor kenmerkt zich door o.a. meer vermogen/koppel bij een laag toerental, meer graaf- en hefkracht, meer zwenkkracht en meer rijkracht en dat met gebruik van minder brandstof, kortom meer capaciteit. Dit lage toerental zorgt daardoor weer voor minder geluid zowel in de cabine als in de omgeving, kortom relaxed werken.

Loonbedrijf Veldman is actief in Noord-Holland als loonbedrijf voor de agrarische sector als met de kraanverhuur in de grondverzet branche. Ook de diverse voorkomende grondwerkzaamheden in de kassen en op de sportvelden zijn dagelijkse kost voor Loonbedrijf Veldman. Het bedrijf is vorig jaar net verhuisd naar een nieuwe locatie in Obdam.

www.loonbedrijfveldman.nl

Doosan DX140W-3 mobiele kraan voor Loonbedrijf Veldman uit ObdamDoosan DX140W-3 mobiele kraan voor Loonbedrijf Veldman uit Obdam