Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor Bunnik Zegveld

Publicatiedatum: 12-03-2014 06:30
John Bunnik uit Zegveld heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK75SR midigraafmachine in ontvangst genomen. Uniek aan deze machine is de vacuümunit die netjes in de machine is weggewerkt.
Kobelco SK75SR Kobelco SK75SR

De Kobelco SK75SR voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Tot wel 31% vermindering van het brandstofverbruik. Dus direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

De nieuwe Kobelco SK75SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en een cabine die ruim is opgezet met veel opbergruimte en met veel zicht op de werkzaamheden. Kemp heeft de machine tevens voorzien van een Fresh Filter overdrukunit, een vacuümunit, centrale smering en belettering.

Bunnik Grondverzet is gestart in 1981 begonnen als loon- en verhuurbedrijf en uitgegroeid met cultuurtechnische werkzaamheden. Zij verhuren grondverzetmachines aan bedrijven en particulieren. De Handels Onderneming verhuurt pompen zoals hydrostalpompen, bronneringspompen en membraampompen en handelt in pompen, trilplaten, aggregaten en machines.

www.johnbunnik.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK75SR rupskraan voor John Bunnik uit ZegveldKobelco SK75SR rupskraan voor John Bunnik uit Zegveld