Communicatie software Groen, Grond en Infra

4ME Machines nieuwe Komatsu Utility Partner van BIA

Publicatiedatum: 18-03-2014 09:15
Komatsu-importeur BIA bv kondigt aan een nieuwe Komatsu Utility Partnerschap te zijn overeengekomen met 4ME Machines B.V. te Nijkerk.

Voor BIA sluit het aanwerven van deze nieuwe Utility Partner in Nederland perfect aan bij haar beleid een groter marktaandeel te behalen over de gehele productlijn. Samen met 4ME Machines B.V. wordt hiermee nu een stap gezet specifiek op gebied van de Komatsu Utility machines.

Martin van Ginkel, directeur 4ME Machines B.V.: “Het dealerschap past heel goed bij onze filosofie. Komatsu is wereldwijd een A-merk dat garant staat voor hoge kwaliteit, betrouwbare machines met een laag brandstofverbruik. Door middel van het KOMTRAXTM systeem kan de klant de machines monitoren en beschikt men direct over een track en trace functie. Ons Utility Partnerschap met BIA bv houdt ook in dat wij elke Komatsu-machine, af-fabriek of in onze werkplaats, kunnen voorzien van de door de klant verlangde opties. En na de verkoop staan door BIA bv goed opgeleide monteurs garant voor maximale operationele beschikbaarheid van de machines”. 

Het Utility Partnerschap betekent voor 4ME Machines B.V. dat zij vanaf heden verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de hele range Komatsu Utility machines. Het verkoopgebied van 4ME Machines B.V. omvat alle gebieden die gelegen zijn boven de grote rivieren.

De zeer brede range van Komatsu Utility machines bestaat uit mini- en midirupsgravers van 1 tot en met 12 ton, mobiele graafmachines tot 12 ton, wielladers tot 90 pk en schrankladers.

www.4memachines.nl
www.bia-bv.nl

v.l.n.r. Marcel de Vries (Account Manager BIA), Ben Möhlmann (Sales Manager BIA), Edwin den Breejen (Directeur 4ME Machines B.V.), Martin van Ginkel (Directeur 4ME Machines B.V.) v.l.n.r. Marcel de Vries (Account Manager BIA), Ben Möhlmann (Sales Manager BIA), Edwin den Breejen (Directeur 4ME Machines B.V.), Martin van Ginkel (Directeur 4ME Machines B.V.)