Communicatie software Groen, Grond en Infra

2x Doosan DX160W-3 voor Basten Horssen

Publicatiedatum: 11-04-2014 07:30
Wat is er mooier dan op je verjaardag 2 nieuwe Doosan DX160W-3 mobiele graafmachines geleverd krijgen. Het gebeurde bij Basten BV uit Horssen. Rick Swinkels van Staad BV overhandigde de sleutels aan Otto Basten en zijn vrouw.
Doosan DX160W-3Doosan DX160W-3

De beide machines zijn in een korte tijd met diverse extra opties uitgerust zoals overdrukvoorbereiding, stalen spatborden trekhaak en extra dieseltank. Standaard is de Doosan DX160W-3 uitgevoerd met een zuinige 6-cilinder stage IIIB motor, luxe veiligheidscabine en een proportioneel bedienbare grijper- en rotatiefunctie.

Firma Basten uit Horssen is actief in grond-, straat- & rioleringswerken. Ook voor particulieren verrichten zij alle voorkomende graafwerkzaamheden. Bijvoorbeeld een tuintje spitten, bouwputten uitgraven, etc. Sinds 1995 heeft Basten een heel aparte tak van grondverzet aangeboord. Het verlenen van medewerking aan archeologisch bodemonderzoek. Het graven naar het verleden. Diverse gemeentes,provincies, rijk, universiteiten en archeologische instanties hebben de weg naar Basten grondverzet in Horssen gevonden.

Op zaterdag 31 mei viert Basten haar 50-jarig jubileum en is er een Open dag voor iedereen.

www.firmabasten-horssen.nl
www.staad-groep.nl

2 stuks Doosan DX 160 W-3 mobiele graafmachines voor Basten Horssen2 stuks Doosan DX 160 W-3 mobiele graafmachines voor Basten Horssen