Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX130LCN-5 voor Verboon Maasland

Publicatiedatum: 17-04-2014 07:30
Aannemingsbedrijf Verboon Maasland heeft in maart een nieuwe Hitachi ZX130LCN-5 met 2-delige boom in ontvangst genomen op een kadeverbeteringproject langs de Boonervliet in Maasland.
Hitachi ZX130LCN-5Hitachi ZX130LCN-5

De rupsgraafmachine is uitgerust met sloop/sorteerfuncties, DGPS, centrale smering, hydraulische snelwissel met diverse bakken (brede bak, brede kantelbak en dieplepel), overdruksysteem en een speciale aansluiting voor de bediening van spudpalen bij gebruik op een ponton. Bijna vanzelfsprekend is de machine in de bedrijfskleuren van Verboon gespoten. De machine is een aanvulling op het machinepark en machinist Peter is tot nu toe erg tevreden met zijn nieuwe Hitachi.

Verboon Maasland is een bedrijf met een geschiedenis van ruim 60 jaar. Een familiebedrijf, actief in de Grond- Weg- en Waterbouw en gespecialiseerd in veelzijdigheid. Innovatief en meedenkend, oplossingsgericht en met kwaliteit hoog in het vaandel. Gevestigd in Maasland, gemeente Midden Delfland, het "kleine groene hart" van Zuid Holland tussen Den Haag en Rotterdam.

www.verboonmaasland.nl
www.hcme.nl

Hitachi ZX 130 LCN-5 rupsgraafmachine voor Verboon Maasland B.V.Hitachi ZX 130 LCN-5 rupsgraafmachine voor Verboon Maasland B.V.