Communicatie software Groen, Grond en Infra

Noviteiten Rigter op TKD 2014

Publicatiedatum: 28-04-2014 07:55
Rigter, de importeur van Kinshofer aanbouwdelen, toont op de TKD 2014 in Almere verschillende primeurs. Zo zal de nieuwe lijn overslaggrijpers met staande cilinders gepresenteerd worden.
Quick-fix snelwisselsysteemQuick-fix snelwisselsysteem

Kinshofer bouwde al 40 jaar lang overslaggrijpers , maar door ervaring en wensen uit de praktijk komt er nu een serie van 1000 liter tot 14000 liter met staande cilinders. Deze lijn blinkt uit in sluitkracht en levensduur. Ook zal de nieuwe serie poliepgrijpers, de P100VHD van 2000 tot 6000 liter inhoud gepresenteerd worden. Deze grijpers zijn ideaal voor het werken met schroot, stortsteen of andere producten. Mede door de zware draaikrans en groot gedimensioneerde pen/busverbinding een zeer robuust aanbouwdeel. Maar ook de Demarec scharen en vele andere Kinshofer producten zullen te zien zijn. Zoals de NOX draaikantelstukken en de HPX grijperserie.

TKD primeur
Rigter Handelsonderneming is importeur geworden van Quick-fix snelwisselsystemen. Deze snelwissels van het type CW2/3/4, CW 45 en CW 55 zijn leverbaar met geïntegreerd oliesnelwisselsysteem. Daardoor hoeft de machinist de kraan niet meer te verlaten om te wisselen tussen aanbouwdelen. Op speciale klussen waar veel gewisseld moet worden zal dit veel tijdswinst opleveren. Het grootste voordeel van dit systeem ten opzichte van andere snelwisselsystemen is dat de kraan niet aangepast hoeft te worden. Dus de garantie en aansprakelijkheid blijft gewaarborgd. Op de TKD zal dit systeem met meerdere aanbouwdelen te zien zijn. Ook zal er een plek ingericht worden waar u duidelijk kunt zien hoe de reparaties er voor en nadien uitzien. Bezoek Rigter op stand 47.

www.rigterhandelsonderneming.nl

Noviteiten Rigter op TKD 2014Noviteiten Rigter op TKD 2014