Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK17SR voor Van Leeuwen Woerden

Publicatiedatum: 21-05-2014 07:30
Gebr. van Leeuwen Boringen B.V. uit Woerden heeft onlangs bij Kemp in De Meern, een nieuwe Kobelco SK17SR minigraafmachine in ontvangst genomen.
Kobelco SK17SRKobelco SK17SR

De Kobelco SK17SR is standaard voorzien van een uitschuifbare onderwagen (990-1.320 mm) en heeft een vermogen van 15,9pk. De KOBELCO SK17SR kenmerkt zich door zijn lage onderhoudsinterval en duurzaamheid. De originele Japanse kwaliteit staat garant voor jarenlang probleemloos draaien. De SK17SR is door Kemp o.a. voorzien van bedrijfsbelettering, een rotatiefunctie op het giekzwenkpedaal en is afgeleverd met diverse bakken.

Gebr. van Leeuwen Boringen B.V. heeft naam gemaakt op het gebied van innovatieve sleufloze technieken. Zij bestrijken het volledige palet van gestuurde boringen en open en gesloten frontboringen. Innovatieve vindingen en zelf ontwikkelde machines bieden voor elk probleem een oplossing en dragen niet zelden bij aan een efficiëntere aanpak en kostenbesparingen.Per 1 januari 2014 is GVL Boringen B.V. geen onderdeel meer van Ballast Nedam, het behoort nu tot de firma Kleywegen te Woerden

www.kemp-groep.nl
www.gvlboringen.com

PRIMEUR: KOBELCO SK17SR voor Gebr. Van Leeuwen uit WoerdenPRIMEUR: KOBELCO SK17SR voor Gebr. Van Leeuwen uit Woerden