Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK210lc voor Moons Waddinxveen

Publicatiedatum: 26-06-2014 07:20
Onlangs heeft Wilbert Moons van W. Moons Grondverzet B.V. uit Waddinxveen een Kobelco SK210LC rupsgraafmachine in gebruik genomen. Kemp verheugt zich over het feit dat ook deze trouwe klant het vertrouwen toont in Kobelco.
Kobelco SK210lcKobelco SK210lc

De Kobelco SK210lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Doordat Kobelco zich constant richt op het verlagen van de brandstofkosten geeft het de eindgebruiker de kans direct meer rendement te halen per draaiuur. Naast het  lagere brandstofverbruik, een lagere fijnstofuitstoot en een lager NOx-uitstoot kenmerkt de SK210lc zich ook als de stilste machine in de markt op dit moment. Ondanks al deze besparingen is de capaciteit van de SK210lc zeer groot.

De nieuwe Kobelco’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de FOPS 2 cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. Daarnaast heeft Kemp in De Meern de machine volledig naar de eisen en wensen van Moons aangepast en de reclameafdeling heeft de SK210lc voorzien van de professionele belettering. Alles voor een perfecte aflevering!

Naast de standaard boordcomputer (voor standaard onderhoudsgegevens en verbruik) zijn alle Kobelco's boven de 8,5 ton voorbereid voor het KOMEXS en een start/stop systeem. KOMEXS is het officiële Kobelco machine monitor systeem om via internet alle onderhoudsgegevens, urenstanden, verbruik en werkstanden uit te lezen.

W. Moons Grondverzet B.V. is gespecialiseerd in de verhuur van bemande grondverzetmachines van 5,0 tot en met 25,0 ton eigen gewicht eventueel uitgerust met laser machineontvangers of 3D gps.

www.moonsgrondverzet.nl
www.royalreesink.nl

Kobelco SK210lc rupsgraafmachine voor W. Moons Grondverzet B.V. uit WaddinxveenKobelco SK210lc rupsgraafmachine voor W. Moons Grondverzet B.V. uit Waddinxveen