Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Takeuchi minigravers voor Brussaard Oud-Beijerland

Publicatiedatum: 08-08-2014 13:15
Bij Brussaard Hoveniers in Oud-Beijerland heeft Verhoeven Grondverzetmachines B.V. een tweetal nieuwe minigraafmachines afgeleverd, een Takeuchi TB108 en een TB216.
Takeuchi minigraverTakeuchi minigraver

De basis van Hoveniersbedrijf en Tuinarchitectuur Brussaard B.V. is gelegd in 1938 door dhr. L. Brussaard. Naast zijn fruitkwekerij voerde hij al hovenierswerk uit. Het hovenierswerk bestond in die jaren uit onderhoudswerk met veel wintersnoeiwerk en ook aanplantwerkzaamheden, voornamelijk in de regio Hoekse Waard.

In 1973 werd het bedrijf door zijn zonen Bas en Cees Brussaard voortgezet, en inmiddels zijn ook hun 4 zonen werkzaam in het bedrijf. Sindsdien hebben zij de leiding over het hoveniersbedrijf, dat een begrip in de regio geworden is. Zo’n 20 vakmensen zijn momenteel werkzaam in het ontwerp, de aanleg, de renovatie en het onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen voor particulieren, bedrijven, kantoren, woning- bouwverenigingen, scholen en instellingen. Ook boomverzorging en interieurbeplanting zijn onderdeel van de werkzaamheden geworden.

Cees Brussaard; “Toen wij besloten hadden onze huidige machines te gaan vervangen, hebben wij ook Takeuchi uitgenodigd. De machines zijn betrouwbaar, stil en zuinig. Dit is iets wat bij onze hoveniers en opdrachtgevers erg gewaardeerd wordt. Beide machines zijn door Verhoeven voorzien van hydraulische functies en VemaTEC snelwissel en bakkenset. Zodoende kunnen wij onze zeer diverse werkzaamheden zonder problemen uitvoeren met veel gemak en plezier!”

Bij het afleveren van de machines zei één van de zonen Brussaard tot slot: “Mede door het leuke contact met vertegenwoordiger Gerald Verweij was het plezierig zaken doen met Verhoeven. Het is voor ons belangrijk dat kwaliteit en positieve energie samen komen in ons eigen werk dus dan is het altijd leuk om dit ook binnen andere bedrijven tegen te komen!”

www.brussaardhoveniers.nl
www.verhoevenbv.com

2 Takeuchi graafmachines voor Brussaard Oud-Beijerland2 Takeuchi graafmachines voor Brussaard Oud-Beijerland