Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX210W voor Blokland Ter Aar

Publicatiedatum: 09-08-2014 13:15
Blokland B.V. uit Ter Aar heeft de zwaarste Doosan mobiele graafmachine, type DX210W in gebruik genomen. De bandenkraan is geleverd door Troost Machinehandel BV uit Numansdorp.
Doosan DX210WDoosan DX210W

Blokland B.V. is een verhuurbedrijf met jaren lange ervaring bij graaf-, grondverzet- en hijswerkzaamheden. De nieuwe Doosan DX210W zal voornamelijk worden ingezet bij de aanleg van gasleidingen. Dit specialisme is door Blokland B.V. in de afgelopen jaren flink gegroeid en voor grote opdrachtgevers wordt dit werk verzorgd. Blokland B.V. is daarbij actief over heel West-Europa.

De Doosan DX210W is zeer compleet uitgerust en volledig in bedrijfskleur gespoten. De machine heeft dozerblad en stempels, de standaard Doosan DL06 6-cilinder diesel motor heeft een vermogen van 162 pk en een hydrauliek opbrengst van 2x 232l/min., verstelgiek en sloop- cq. sorteergrijperfunctie, aparte lekleiding,  camera op het contragewicht, Bandenmarkt 315/80R22.5 banden met een zeer hoog draagvermogen  gereedschapskist op de onderwagen, treeplank onder de cabinedeur, en compleet Nijhuis LMB systeem. Firma Cees Klein uit Rotterdam heeft de snelsluiting, bak en palletvorken geleverd. De dubbel lucht banden zorgen voor een zeer hoge stabiliteit bij zwaardere lasten wat zich vertaalde in een grote hijslast binnen de beperkingen van het LMB systeem. Ook zijn extra slangbreukbeveiligingen opgebouwd voor het LMB systeem.
Als extra’s is de machine voorzien van stalen spatborden, overdruksysteem, omkeerbare trekhaak in dozerblad en 7-polige stekker aansluiting, compleet pakket aan werkverlichting, oranje flistlampen aan de zijkanten op het contragewicht, en een extra zwaailamp.
 

www.bloklandbv.nl

Doosan DX 210 W mobiele graafmachine voor Blokland Ter AarDoosan DX 210 W mobiele graafmachine voor Blokland Ter Aar