Communicatie software Groen, Grond en Infra

‘Beleven’ staat centraal tijdens Grondverzet Vakdagen Venray

Publicatiedatum: 16-10-2014 07:40
Op 2, 3 en 4 december 2014 vindt de eerste editie plaats van Grondverzet Vakdagen in Evenementenhal Venray. De eerste editie belooft meteen spectaculair van start te gaan. Beleven staat centraal op de beursvloer. Een nieuw vakevenement, een nieuwe aanpak, het woord ‘BELEVEN’ krijgt op deze vakbeurs een geheel nieuwe betekenis.

Op de beursvloer presenteren exposanten nieuwe technologische ontwikkelingen en noviteiten uit de branche. Dit is helemaal geweldig, maar volgens de beursorganisatie willen bezoekers ook graag zien hoe dit in de praktijk werkt. Om deze reden is er voor gekozen om vernieuwende toepassingen en grondverzetmaterieel in de naastgelegen beurshal indoor te demonstreren in een omgeving welke nagenoeg gelijk is aan de praktijk.

Reed Business, uitgever van het vakblad Bouw Machines organiseert ’’Mini Bouwmachines Live’’. Live demonstraties met minigravers en mini-schrankladers op elektriciteit. Bezoekers krijgen hier een kijkje in de zogenaamde ‘glazen bol’ en zullen ter plekke ervaren hoe de toekomst eruit gaat zien. Het centrale thema welke Reed Business behandeld is dan ook Blue efficiency/vermindering CO2 uitstoot/brandstofbesparing.

Hiab (Cargotec) organiseert tijdens Grondverzet Vakdagen Venray de Nederlandse voorrondes van de World Crane Championship. Machinisten met de nodige zelfverzekerdheid en bijbehorende behendigheid kunnen de strijd aangaan. De finale vindt plaats in Birmingham en aanmelden kan nog via: http://newloadercranes.hiab.com/. De uiteindelijke winnaar wint een prijs ter waarde van €25.000,-

Gerlasco bv is exclusief dealer van de ALLU zeef- en mengbakken in Nederland en heeft zelf een hoogwaardige breekbak ontwikkeld en in productie genomen, de Gerlasco Crusher Buckets. Tijdens de eerste editie van Grondverzet Vakdagen Venray, demonstreert directeur eigenaar Gerco Oudshoorn de toepassingsmogelijkheden live op het indoor demonstratieterrein.

Naast tal van andere demonstraties, organiseert HIGRO (Historisch Grondverzet Evenement) dagelijks een live show met nostalgische machines uit de grondverzetbranche. Even weer terug in de tijd!

Grondverzet Vakdagen is speciaal voor bezoekers afkomstig uit Nederland, België en grensgebied Duitsland die zich oriënteren op het aankopen, leasen of huren van nieuw grondverzetmaterieel. Daarnaast is het voor mensen die met grondverzetmaterieel werken de moeite waard een bezoek te brengen en machines en materieel live in werking te zien op het indoor demonstratieterrein. Evenementenhal Venray draagt zorg voor een gastvrije en geheel verzorgde beursomgeving. Bezoekers van Grondverzet Vakdagen kunnen kosteloos genieten van een hapje en drankje en hoeven geen parkeerkosten te betalen.

www.evenementenhal.nl
newloadercranes.hiab.com