Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK210lc voor DDM De Meern

Publicatiedatum: 17-10-2014 07:55
Uit handen van Ben Kemp, directeur van de Kemp Groep in De Meern, ontving Theo Velis van de firma DDM Demontage BV, de sleutels van een gloednieuwe Kobelco SK210lc rupsgraafmachine.
Kobelco SK210lcKobelco SK210lc

Ook een toonaangevend bedrijf als DDM toont hiermee vertrouwen in het merk Kobelco. De Kobelco SK210lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210lc zuinig, stil en milieuvriendelijk. Met een nieuw hydraulisch systeem en de nieuwste generatie elektronische motorbesturing presteert de Kobelco SK210lc op alle fronten beter. De machinist stond centraal bij de ontwikkeling van de cabine en profiteert nu o.a. van een ruime werkomgeving met veel beenruimte, een brede deuropening, een camera met geïntegreerd kleurenscherm en een lucht geveerde en verwarmde stoel.

DDM is een dynamisch bedrijf dat internationaal actief is op het gebied van: sloop, demontage, het verplaatsen van complete industrieën, transport en asbestverwijdering. Daarnaast werven en selecteren zij professionals voor de offshore industrie.

www.kemp-groep.nl
www.ddm-bv.com

Kobelco SK210 lc rupsgraafmachine voor DDM Demontage BV uit De MeernKobelco SK210 lc rupsgraafmachine voor DDM Demontage BV uit De Meern