Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB295W voor VanderHelm Berkel en Rodenrijs

Publicatiedatum: 17-11-2014 07:35
Verhoeven Grondverzet machines B.V. mocht bij hun ‘buren’ in Berkel en Rodenrijs een nieuwe mobiele Takeuchi TB295W afleveren. De Vereco verhuur vestiging van Verhoeven is namelijk gevestigd in hetzelfde pand als VanderHelm.
Takeuchi TB295WTakeuchi TB295W

Nadat machinist Martijn van der Ende vele uren probleemloos gedraaid had met de voorganger van deze Takeuchi TB295W, de Takeuchi TB175W, is er geïnvesteerd in een nieuwe machine die voldoet aan de laatste en strengste eisen, o.a. op het gebied van milieu, d.m.v. de emissie-arme Stage IIIB verbrandingsmotor. Deze 9,5 ton zware Takeuchi is standaard af fabriek voorzien van een load-sensing hydrauliekpomp, een aparte HST pomp (hydrostatische transmissie) welke alleen maar olie levert voor het rijgedeelte. Verder is deze deze Takeuchi standaard voorzien van de sloop- sorteerfunctie proportioneel bediend in beide joysticks, climate control en een boordcomputer voor o.a. het instellen van de flow op de extra functies. Daarnaast is op verzoek van de klant de machine o.a. nog voorzien van extra LED werklampen, FreshFilter overdruksysteem, Alliance 600-40 R22,5 banden en spatborden.

VanderHelm is dé bodembrede dienstverlener, voor alles wat op en in de bodem moet gebeuren. Zij verzorgen alles op het gebied van onderzoek, advies en realisatie voor (nieuw)bouwprojecten in de Randstad e.o., waarbij zij met een optimale kostenbeheersing de klanten maximaal ontzorgen.
Het brede aanbod van diensten en mogelijkheden binnen dit bedrijf is keurig terug te vinden op hun website.

www.vdhelm.nl
www.verecoverhuur.com

Takeuchi TB295 W voor Van der Helm uit Berkel en Rodenrijs Takeuchi TB295 W voor Van der Helm uit Berkel en Rodenrijs