Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK210lc voor Boer Hendrik-Ido-Ambach

Publicatiedatum: 12-12-2014 07:25
Loon- en verhuurbedrijf P.L. Boer uit Hendrik Ido Ambacht heeft onlangs via Kemp in De Meern, een nieuwe Kobelco SK210lc rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De Kobelco SK210 komt in de plaats van een Kato HD823.
Kobelco SK210lcKobelco SK210lc

De keuze voor deze nieuwe Kobelco is naast het lage brandstofverbruik gebaseerd op de eerdere ervaringen die Boer heeft met Kemp. Peter zegt hierover het volgende: “Ik heb al die jaren probleemloos gedraaid met de Kato en heb ook veel vertrouwen in de Kobelco in combinatie met Kemp als bedrijf.” De Kobelco gaat voornamelijk werkzaamheden verrichten voor GKB uit Barendrecht. Binnenkort start een project waarbij Boer met GPS aan de slag gaat, vandaar dat de SK210lc is uitgerust met een dergelijke installatie. De Kobelco SK210lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Met een nieuw hydraulisch systeem en de nieuwste generatie elektronische motorbesturing presteert de Kobelco SK210lc op alle fronten beter. De machinist stond centraal bij de ontwikkeling van de cabine en profiteert nu o.a. van een ruime werkomgeving met veel beenruimte, een brede deuropening, een camera met geïntegreerd kleurenscherm en een lucht geveerde en verwarmde stoel.

www.kemp-groep.nl

Kobelco SK210lc rupsgraafmachine voor Peter Boer uit Hendrik-Ido-AmbachKobelco SK210lc rupsgraafmachine voor Peter Boer uit Hendrik-Ido-Ambach