Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK290lc voor Scholman Nieuwegein

Publicatiedatum: 20-01-2015 09:55
Jos Scholman Bedrijven uit Nieuwegein heeft onlangs een Kobelco SK290lc (basis SK260lc) rupsgraafmachine met verlengde giek in gebruik genomen.
Kobelco SK290lcKobelco SK290lc

De nieuwe Kobelco’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere met het unieke KOMEXS machine volgsysteem, welke een volledige inzage geeft in hoe en waar de machine functioneert. Zaken als draaiuren, brandstofverbruik, uitstoot CO2, locatie en de onderhoudsstatus zijn overzichtelijk te overzien vanachter de computer. Daarnaast zijn de standaard extra functies proportioneel te bedienen en is de machine voorzien van een camera met geïntegreerd kleurenscherm. De ergonomisch verantwoorde cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. De professionals van Kemp uit De Meern hebben de KOBELCO SK290lc naar de wensen en eisen van de klant opgebouwd.

De Kobelco voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is deze Kobelco SK290lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Jos Scholman is een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw en sport- en cultuurtechniek. En dat al bijna 40 jaar lang en met nu zo’n 200 vaste mensen in dienst. Bij de ontwikkeling en realisatie van de projecten gebruiken zij eigen kennis, kunde en benodigde middelen en materialen. Scholman hanteert tenslotte niet voor niets het motto ‘Alles, maar dan ook alles, in eigen hand’.

www.josscholman.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK290lc rupskraan voor Jos Scholman Materieel B.V uit NieuwegeinKobelco SK290lc rupskraan voor Jos Scholman Materieel B.V uit Nieuwegein