Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kleemann MS16Z schudzeef voor Zeefverhuur Best

Publicatiedatum: 19-02-2015 09:15
Onlangs is bij Zeefverhuur.nl uit Best weer een nieuwe zeefmachine geleverd. Ditmaal viel de keus op een schudzeef Kleemann MS 16 Z. De Kleemann MS 16 Z past zeer goed in ons assortiment zeefmachines en is een perfecte aanvulling op de verhuurvloot” aldus Van Laarhoven van Zeefverhuur.nl.
Kleemann MS16Z schudzeefKleemann MS16Z schudzeef

De nieuwe Kleemann 3 fractie schudzeef is o.a. geschikt voor de recyclingbranche en breker-circuits waaronder puin, asfalt, glas etc. Ook is de machine is name inzetbaar voor het uitzeven van aggregaat, steenkool, houtsnippers en schredder-residu. De machine is voorzien van lange transportbanden met hoge afwerphoogte, kieprooster op de bunker en ”high energy  screenbox”. De aandrijving gebeurt door een CAT 4.4 motor van 75 kw. Omdat er steeds meer vraag komt om kleine fracties uit te zeven (b.v .de 0-4mm of 8-16mm uit gebroken puin) en hiervoor de traditionele schudzeven en de trommelzeven al snel capaciteit te kort komen, is de Kleemann machine de perfecte oplossing. De machine kan worden ingezet bij o.a. grondsaneringen, sloopwerken, schrootverwerking, composteerbedrijven.

Zeefverhuur.nl is reeds 10 jaar actief in het verhuren van zeefmachines. Mede door het deskundig advies en de uitstekende service, is Zeefverhuur.nl, zowel in de Grond-, Weg- en Waterbouw als in de recyclingbranche, een begrip.

www.zeefverhuur.nl

Kleemann MS 16 Z schudzeef voor Zeefverhuur.nl uit BestKleemann MS 16 Z schudzeef voor Zeefverhuur.nl uit Best