Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DL420-3 voor De Rivierendriesprong Papendrecht

Publicatiedatum: 25-03-2015 07:40
Agelopen maand heeft bouwstoffenhandel De Rivierendriesprong uit Papendrecht een Doosan DL420-3 wiellader in gebruik genomen. De Rivierendriesprong was al in het bezit van een Doosan DL400 wiellader, wegens toenname van de werkzaamheden is er besloten te investeren in een nieuwe laadschop bij Staad BV.
Doosan DL420-3Doosan DL420-3

Deze weloverwogen keuze werd gemaakt vanwege de lage totaalkosten (onderhoud, afschrijving, verzekering, brandstofverbruik). De DL420-3 wordt aangedreven door een schone Scania DC13, Common rail, Turbo Diesel Intercooler motor. Welke zijn kracht overbrengt doormiddel van een ZF-5 traps powershift transmissie aan HDL Assen, met in- en uitschakelbare automatische 100% sper in de vooras. De Luxe Veiligheidscabine ( ROPS & FOPS ) met veel glas oppervlak is voorzien van climate control airconditioning, Camera met kleuren LCD, vergroot kleuren display, verwarmde spiegels, lucht geveerde en verwarmde stoel, radio met Bluetooth, grote opbergvakken en koelbox. Doosan leverde de machine met de volgende opties L.I.S. lastcompensator, automatische bakafslag, omkeerbare ventilator, Turbo III voorluchtfilter en centrale automatische vetsmering.

Om de machine compleet te maken heeft Staad de machine voorzien van een snelwisselsysteem SW2008 en een zware dichte bak van Eurosteel, Loadrite weegsysteem, overdruk voorbereid met drukval indicator en extra LED werkverlichting. De machine wordt voornamelijk ingezet voor het laden van vrachtwagens, bij de puinbreker en de op- en overslag van bouwstoffen.

www.rivierendriesprong.nl
www.staad-groep.nl

Doosan DL 420 -3 loader voor Bouwstoffenhandel De Rivierendriesprong Papendrecht B.V.Doosan DL 420 -3 loader voor Bouwstoffenhandel De Rivierendriesprong Papendrecht B.V.