2 Takeuchi minigravers voor Xtra Materieel Rotterdam

Gepubliceerd op 31-03-2015 07:10
Ter uitbreiding van de verhuurvloot zijn er een tweetal Takeuchi rupsminigarvers aangeschaft door Xtra Materieel BV uit Rotterdam.
Takeuchi minigraversTakeuchi minigravers

Eigenaar dhr. Westerhof verteld over Xtra Materieel; “Wij zijn een klantgericht verhuurbedrijf met alleen de beste A-merken machines en gereedschappen. Xtra Materieel is in 1998 opgericht. Vandaag de dag zijn we een allround professioneel verhuurbedrijf en hebben we een eigen plaats weten te veroveren op de materieelmarkt. Het assortiment van bouwmaterieel wordt nog steeds continu met nieuwe productgroepen uitgebreid. Op deze manier kunnen we altijd inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Hierbij streven we ernaar om onze producten van haver tot gort te kennen, want alleen zo kunnen we gedegen advies aan de klant geven.

Werkopnames worden steeds vaker op prijs gesteld en voorkomen dat de verkeerde machine wordt besteld. Altijd zal de klantvriendelijkheid een doorslaggevende rol spelen binnen onze marktbenadering. Een nieuwe Takeuchi TB108 is samen met een Takeuchi TB235 aangeschaft bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. Wij hebben gekozen voor Takeuchi omdat wij de beste A-merken in onze verhuurvloot willen hebben. Daarnaast is het bedieningsgemak van de aangeschafte machines uniek en zodoende kunnen al onze klanten met deze machines omgaan.”

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is zijn de machines o.a. voorzien van extra LED werkverlichting, VemaTec snelwissel en bakken. Standaard is de Takeuchi TB235 o.a. al voorzien van shortpitch rubbertracks, ECO-mode, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 1600mm. Ook is deze Takeuchi TB235 voorzien van een sloopsorteerfunctie met proportionele bediening.

www.verhoevenbv.com
2 Takeuchi minigravers voor Xtra Materieel BV uit Rotterdam2 Takeuchi minigravers voor Xtra Materieel BV uit Rotterdam

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!