Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hans van Driel de nieuwe distributeur Bergmann dumpers

Publicatiedatum: 30-03-2015 10:25
Met de toevoeging van een volledig assortiment wiel- en rupsdumpers van het Duitse merk Bergmann is Hans van Driel B.V. nu nog beter in staat om nieuwe en bestaande klanten een compleet programma grondverzetmaterieel aan te bieden. De innovatieve en kwalitatief hoogstaande rups- en wieldumpers vormen een perfecte aanvulling op het bestaande leveringsprogramma van Hans van Driel B.V.
Bergmann wieldumperBergmann wieldumper

Bergmann Maschinenbau GmbH & Ko. KG is opgericht in 1960 door Hermann Bergmann. Bergmann is trots op het feit dat dit familiebedrijf al meer dan 55 jaar succesvol is als producent en distributeur van een breed scala aan wiel- en rupsdumpers. Expertise, ervaring en innovatie vormen de basis van deze succesvolle firma. De loyaliteit van medewerkers en de langdurige zakelijke relaties zijn het bewijs dat Bergmann een gezonde en solide partner is. Het innoverende vermogen geeft Bergmann de mogelijkheid kostenefficiënte transportoplossingen te bieden voor een ieder die werkzaam is in de grondverzetbranche. 

Het brede assortiment dumpers, met laadvermogens variërend van 4,0 tot 15,0 ton, kenmerkt zich voornamelijk door de wenbaarheid, de kracht, de lage onderhoudsintervallen en het ongekende comfort. Vooral dit laatste komt tot uiting in de grotere modellen waarbij de zeer ruime en comfortabele cabine menig machinist versteld doet staan. De cabine is standaard voorzien van airconditioning en een lucht geveerde bestuurdersstoel. Het lage geluidsniveau in combinatie met de goed geïsoleerde cabine maakt het voor de moderne en veeleisende GWW-klant een genot om een dergelijke dumper te besturen. Specifiek voorbeeld van dit innovatieve en gebruiksvriendelijke merk is de Bergmann 3009 of de Bergmann 3012 knikdumper met een laadvermogen van 9.000 en 12.000 kg. De laadbak is aan drie zijden kiepbaar. Ideaal voor werkzaamheden in krappe ruimtes. Daarnaast is de bestuurdersstoel 180 graden draaibaar zodat de bestuurder altijd het beste zicht heeft op de werkzaamheden.

NL Bergmann Barend Kemp

De grootse rupsdumper uit de 4000 serie is een echte Duitse krachtpatser met een laadvermogen van 10.000 kg. Het motorvermogen van de moderne Cummins Tier 4i motor bedraagt maar liefst 240 pk. Toch bedraagt het gemiddelde brandstofverbruik niet meer dan 16,5 liter per uur. De bodemvrijheid is door de hoog geplaatste motor maar liefst 610 mm. Dit in combinatie met de brede rubber rupsen en dus een lage bodemdruk maakt de Bergmann een ideale rupsdumper, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. En met een rijsnelheid van 14 km/uur is een hoge productie gegarandeerd. Het modulaire chassis maakt de Bergmann bij uitstek geschikt voor de opbouw van speciale uitrustingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld betonstortinstallaties of zware kabelrollen.

Hans van Driel is distributeur in Nederland van de merken Atlas en Terex en levert kwalitatief hoogwaardige bouw-, spoor-, grondverzet-, overslag- en recyclingmachines. Nieuw, verhuur of gebruikt, alles is mogelijk. Met financiering, onderdelenvoorziening, onderhoud en een 24/7 storingsdienst biedt Hans van Driel u een solide totaaloplossing.

www.hansvandriel.nl

Hans van Driel de nieuwe distributeur Bergmann rupsdumpersHans van Driel de nieuwe distributeur Bergmann rupsdumpers