Communicatie software Groen, Grond en Infra

Case kwartet voor Blokland Ter Aar

Publicatiedatum: 28-04-2015 11:10
Blokland BV uit Ter Aar heeft bij Troost Machinehandel BV een kwartet machines gekocht recent geleverd gekregen. Te weten een Case CX80C, CX130C, CX180C en een CX210C rupsgraafmachine.
Case kwartet BloklandCase kwartet Blokland

Alle 4 deze graafmachines zijn zeer compleet uitgerust volgens Blokland specificaties:
Brede rupsplaten, hydraulische snelsluiting, slotenbak met voorzetmes, sloop- sorteergrijper functie en aparte lekleiding, slangbreukbeveiligingen, gereedschapskist op de onderwagen, cycloon voorfilter, overdruk systemen, camera’s, treeplanken links en rechts, uitgebreide werklampen, lasersteun, GPS voorbereiding, vonkenvanger, markeringsstrepen, geblindeerde ramen van de cabine en belettering op contragewicht, 27MC en uiteraard kraanboek keuring.

Blokland BV is een groot verhuur bedrijf uit het Groene Hart met activiteiten binnen de GWW sector. Naast de verhuur activiteiten heeft Blokland BV de mogelijkheid voor het uitvoeren van transporten door heel Europa en hebben ze een specialisatie op gebied van zuig- en milieutechniek dmv 4 zuig wagens inclusief overdruk systeem voor bijvoorbeeld asbest saneringen.

www.bloklandbv.nl

Case CX80C, CX130C, CX180C en een CX210C rupsgraafmachineCase CX80C, CX130C, CX180C en een CX210C rupsgraafmachine