Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX190W-3 voor Berg Naaldwijk

Publicatiedatum: 02-05-2015 07:45
Onlangs is er door Berg Sloopwerken uit Naaldwijk een zeer complete Doosan DX190W-3 mobiele graafmachine in gebruik genomen. De machine wordt veelvuldig ingezet in de sloop en recycling en is daarom uitgerust met steunpoten aan de achterzijde en schuifblad aan de voorzijde van de machine.
Doosan DX190W-3Doosan DX190W-3

Tevens is de mobiele overslagkraan  voorzien van een hydraulisch in hoogte verstelbare cabine van Pladdet. Hierdoor kan er op een zichthoogte van circa 5,5 meter boven het maaiveld worden gewerkt. Dit resulteert in een optimaal zicht op het werk wat maakt dat de machine een genot is om mee te werken. Verder zijn er nog een tal van opties gemonteerd zoals o.a. overdrukvoorbereiding, giekvering, extra camera aan rechterzijde en een Groeneveld Twin automatisch vetsmeersysteem.

Berg Sloopwerken is gespecialiseerd in o.a. sloopwerken en verhuur van afvalcontainers. Of het gaat om het slopen van een kasfundering, schuur, watersilo of b.v. een woning: Berg heeft er ervaring mee en de middelen voor! Berg verhuurt een groot assortiment afvalcontainers in de maten van 3 t/m 40 kuub. Verder verhuurt Berg rijplaten, draglineschotten en bouwhekken en is Berg gespecialiseerd in het egaliseren van terreinen met een lasergestuurd kilver- trekkercombinatie.

www.elmbv.nl

Doosan DX190W-3 overslagkraan voor Berg Sloopwerken uit NaaldwijkDoosan DX190W-3 overslagkraan voor Berg Sloopwerken uit Naaldwijk