Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB295W voor Van de Beeten Meulendijks Veghel

Publicatiedatum: 10-07-2015 07:25
Voor de werkzaamheden in onder meer de wegenbouw is door Van de Beeten Meulendijks B.V. uit Veghel besloten voor een investering in een nieuwe compacte 10 Tons mobiele graafmachine van Takeuchi TB295W. De aanschaf van de Takeuchi is dan ook zorgvuldig gedaan.
Takeuchi TB295WTakeuchi TB295W

De machine is zo compleet mogelijk opgebouwd met onder meer: een tiltrotator, enkellucht banden van 600 mm breed, een rijcomfort systeem, een centraal smeersysteem, maaikorffunctie, overdruk cabine, 2 gereedschapskisten en een complete LED verlichting set. Met deze opbouw kan Van de Beeten Meulendijks weer jaren efficiënt en duurzaam voor hun klanten klaarstaan.

Vertegenwoordiger Dave Linckens vult aan: “De machine is standaard af fabriek voorzien van een hydraulische verstelgiek, sloop- en sorteerfunctie en een hydrostatische transmissie. Natuurlijk bouwen wij graag machines op naar klantwens.” Ook bij deze TB295W mocht uitgeleefd worden en kon zodoende een mooi visitekaartje voor Van de Beeten Meulendijks afgeleverd worden. Machinist Robin van Rens heeft de eerste uren, naar volle tevredenheid, al gedraaid op een groot infra-project in het Zuid Limburgse Schinveld.

Van de Beeten Meulendijks b.v. is niet zomaar een grondverzet- en tansportbedrijf. Het is een bedrijf dat zich wil meten aan de top van specialisten in de totale aanleg van onder- en bovengrondse infra. In de markt staat dit bedrijf bekend om het werken met de nieuwste machines bestuurd door goed opgeleide machinisten en chauffeurs. Het bedrijf werkt onder meer voor grote gerenommeerde bouwbedrijven en particulieren in infrawerkzaamheden voor distributiecentra en kantoren. De  kracht van Van de Beeten Meulendijks b.v. is naar eigen zeggen: “kwaliteit leveren in het uitvoeren van het totaalpakket, met korte lijnen en de juiste communicatie.” Bas van de Beeten vertelt: “het familiebedrijf Van de Beeten gaat al meer dan 70 jaar terug in de geschiedenis. “Wij zijn een dynamisch en modern bedrijf dat zeer vooruitstrevend, efficiënt en duurzaam te werk gaat.” De ontwikkeling van traditioneel agrarisch bedrijf, naar loonwerk in combinatie met grondverzet heeft geleid tot een gespecialiseerd bedrijf in diverse grondverzet- en tansportwerken, cultuurtechnische werken, manegebodems en de aanleg van exclusieve tuinen.

www.vandebeeten.nl
www.verhoevenbv.com

Takeuchi TB 295 W voor Van de Beeten Meulendijks uit VeghelTakeuchi TB 295 W voor Van de Beeten Meulendijks uit Veghel