Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hyundai R300-9A voor Tuytel Oud-Alblas

Publicatiedatum: 23-07-2015 12:30
Van der Spek heeft onlangs een geheel op klantwens aangepaste Hyundai R300-9A rupsgraafmachine geleverd aan A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf uit Oud-Alblas. De nieuwe Hyundai R300-9A is voorzien van geheel aangepaste giek- en lepelsteel configuratie welke in goed overleg tussen Van der Spek, Arnold Tuytel en Van de Heuvel uit Werkendam is samengesteld voor een optimale werking.
Hyundai R300-9AHyundai R300-9A

Met zijn optimale configuratie met een bereik van 15 meter kan de machine door Tuytel zeer breed worden ingezet. De machine kan dankzij deze giek en lepelsteel zowel worden ingezet voor het werken op groter bereik als zowel het beladen van dumpers en/of vrachtwagen op kort bereik. Voor de aandrijving van de Hyundai R300-9A is een Cummins QSB 6.7  6-cilinder dieselmotor met 168 kW verantwoordelijk. Deze motor kan door zijn zeer groot vermogensbereik in de ECO-mode tussen de 1.300 en 1.450 toeren al zijn kracht geven waardoor een laag brandstofverbruik gegarandeerd is. Het geavanceerde CAPO-systeem “Computer Assisted oPtimization System” zorgt voor een optimale afstemming tussen het motor- en hydrauliek vermogen. Hierdoor wordt naast een zeer fijn in de hand liggende machine gezorgd voor een optimaal verbruik van de brandstof.

A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houd met de verhuur van kranen, grondverzet en recyclingmachines. Oprichter Arnold Tuytel is gestart met het verhuren van kranen. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat dag en nacht bereikbaar is en u kunt adviseren waar dat nodig is. Sinds de laatste jaren zijn ze ook actief in het verhuren van recycling machines waarbij de eveneens door Van der Spek geleverd Lindner shredders, Telestack overslagbanden en Powerscreen zeefmachines worden verhuurd met of zonder machinist.

www.atuytel.nl

Hyundai R 300-9A voor A. Tuytel Loon- en verhuurbedrijf B.V. uit Oud-AlblasHyundai R 300-9A voor A. Tuytel Loon- en verhuurbedrijf B.V. uit Oud-Alblas