Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo L110H wiellader voor Lenderink Zuidoostbeemster

Publicatiedatum: 26-11-2015 10:00
John Lenderink Shovelexploitatie Beemster verwelkomt Volvo wiellader L110H met open armen, Zeer goede timing, nieuwe wiellader komt op het juiste moment.
Volvo L110H wielladerVolvo L110H wiellader

“De L110H komt als geroepen” vertelt John Lenderink, Directeur/Eigenaar “ Momenteel werk ik voor BAM Speciale Technieken aan een groot project in Amsterdam – Sloterdijk. Hier wordt een twaalfde Hornbach gerealiseerd en mijn wiellader en ik doen momenteel het voorbereidende werk voor de heistellingen. Tot voor kort werkte ik met een Volvo L120F maar ik merk toch dat met de L110H  alles net iets soepeler gaat  bij o.a. het aanrijden van de betonspecie. Met de speciale stortbak kan de Volvo makkelijk de betonspecie van de mixer naar de kubel bij de heistelling brengen.  Op advies van Ger Kleine, Sales Manager van Kuiken N.V. ben ik overgestapt van een L120 naar de L110. De Volvo L110H is erg sterk ten opzichte van zijn eigen gewicht en heeft een krachtige motor die 258 pk levert en het werk prima aankan. Ik heb altijd gedraaid op een Volvo wiellader. Ook bij mijn toenmalige werkgever Cor Beets B.V.. Eens een Volvo, altijd een Volvo. Het is een bedrijfszekere machine tegen een goede kostprijs. Zuinig  en milieuvriendelijk. En ik heb eigenlijk nooit noemenswaardige problemen gehad. Dat bepaalt dat je bij je merk blijft. En natuurlijk ook omdat de begeleiding en nazorg bij Kuiken perfect is geregeld”.

Deze Volvo L110H is van alle gemakken voorzien. Hij is wat robuuster en groter dan mijn vorige Volvo maar met de extra spiegels en de achteruitkijk camera heb ik prima zicht op de werkzaamheden. In de Volvo CareCab, met een laag geluids- en trillingsniveau, is het goed toeven en ik heb veel beenruimte. De standaard elektrisch proportionele bediening was even vreemd maar ben er nu goed aan gewend en de CDC joystickbesturing draait doelmatig en licht.  Omdat ik vaak werk op plekken waar het lawaaierig is en zodoende het akoestische achteruitrijalarm niet altijd goed hoorbaar is gaan bij het achteruit rijden in de grill witte LED’ s flikkeren. Dat trekt de aandacht en rijdt veilig. Wat ik als zeer prettig ervaar is de automatische motorafslag (4 minuten). Dat scheelt een boel in onderhoudskosten. En natuurlijk in brandstof.  Door het extra contragewicht is de machine zeer stabiel en doet niet onder voor mijn oude L120F.  De volledig dekkende kunststof spatborden met verbreders over de voor en achterwielen voor en achter geven net iets meer cachet aan de wiellader. Het onderhoud doe ik zelf maar Kuiken staat altijd voor me klaar. Al met al ben ik honderd procent tevreden over de Volvo L110H. Een pracht machine voor  hand- en spandiensten zoals het opbouwen en afbreken van heistellingen, platen leggen, betonspecie rijden, aanleveren van wapenkorven en in het grondverzet. De komende jaren hoef ik me geen zorgen te maken, een mooie machine en genoeg werk”.

Al sinds 1999 is John Lenderink actief als freelance machinist. John verhuurt zichzelf met machine, denkt mee maar steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Gerenommeerde bedrijven zoals BAM Speciale Technieken, Gebr. van ’t Hek, Ballast Nedam en Vroom Funderingstechniek werken graag samen met John en zijn Volvo. Alle werkzaamheden worden in heel Nederland vakkundig en snel uitgevoerd.
 

www.kuiken.nl

Volvo L110H loader voor John Lenderink Shovelexploitatie uit ZuidoostbeemsterVolvo L110H loader voor John Lenderink Shovelexploitatie uit Zuidoostbeemster