Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB290 voor VanderHelm Berkel en Rodenrijs

Publicatiedatum: 02-12-2015 11:00
Verhoeven Grondverzet machines B.V. mocht bij hun ‘buren’ in Berkel en Rodenrijs een nieuwe Takeuchi TB290LSA TP rupsgraafmachine afleveren. De Vereco verhuur vestiging van Verhoeven is namelijk gevestigd in hetzelfde pand als VanderHelm.
Takeuchi TB290Takeuchi TB290

Machinist Patrick van der Lans is enorm trots op zijn nieuwe machine; “De machine blinkt uit in z’n brandstofverbruik, ruime cabine en stille geluid. Natuurlijk hebben wij door onze grote diversiteit in werkzaamheden een aantal eisen waaraan de machines dienen te voldoen en met deze nieuwe Takeuchi kan ik weer een heel aantal jaar genieten van een perfect luisterende machine die is voorzien van alle gemakken!”

Standaard is de Takeuchi TB290 al voorzien van climate control, fuel economy mode, sloop-sorteerfunctie, drukloze retour, brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging, automatische trackspanners voor de shortpitch rubbertracks en hydrauliek pompen volgens het zogenoemde ‘load-sensing’ principe. Daarnaast is op verzoek van de klant de machine o.a. nog voorzien van extra LED werklampen, FreshFilter overdruksysteem, opstaprooster, regenkap, gereedschapkist in onderwagen, alle hydraulische functies en complete VemaTEC bakkenset inclusief palletframe.

VanderHelm is dé bodembrede dienstverlener, voor alles wat op en in de bodem moet gebeuren. Zij verzorgen alles op het gebied van onderzoek, advies en realisatie voor (nieuw)bouwprojecten in de Randstad e.o., waarbij zij met een optimale kostenbeheersing de klanten maximaal ontzorgen.

www.vdhelm.nl
www.verhoevenbv.com

Takeuchi TB290 voor Van der Helm uit Berkel en RodenrijsTakeuchi TB290 voor Van der Helm uit Berkel en Rodenrijs