Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 350MH voor Zevenmorgen Hardinxveld-Giessendam

Publicatiedatum: 22-12-2015 08:55
Met de levering en de opbouw van een Atlas 350MH overslagmachine op een schip bewijst Hans van Driel B.V. uit Tiel dat er ook voor dergelijke unieke projecten voldoende expertise en ervaring in huis is. Met uniek beeldmateriaal ziet u hoe de firma Zevenmorgen Bagger en Overslag B.V. deze combinatie inzet.
Atlas 350MHAtlas 350MH

Met het plaatsen van de bovenwagen van de Atlas 350MH op een verrijdbaar onderstel op rails heeft de combinatie voldoende bereik om het schip niet continue te moeten verplaatsen. Het bereik van de Atlas 350MH is circa 17 meter. Met de standaard liftcabine heeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden. Daarnaast is voor een perfecte afwerking de machine uitgevoerd met GPS.

Zevenmorgen Bagger en Overslag uit Hardinxveld-Giessendam is hoofdzakelijk actief in de natte aannemerij. Als onderaannemer van verschillende projecten hebben zij in de afgelopen jaren ervaring opgedaan in het kust- en oeverwerk, bagger en overslag, bestortingen en zinkwerk. Goed uitgerust materieel en betrokken, vakbekwame medewerkers zorgen er samen voor dat uw project succesvol uitgevoerd wordt.

www.kemp-groep.nl
www.zevenmorgenkraanschepen.nl

Speciaal project Atlas 350MH overslagmachine op het waterSpeciaal project Atlas 350MH overslagmachine op het water