Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB240 minigraver voor Kapel Werkendam

Publicatiedatum: 29-02-2016 12:05

Jan Kapel heeft de sleutels ontvangen van een nieuwe Takeuchi TB240 rupsminigraver. Als een van de eerste in de Benelux heeft Jan nu de beschikking over een TB240 welke volledig naar wens is uitgerust.

Takeuchi TB240Takeuchi TB240

Voor Jan Kapel was de keuze voor een Takeuchi niet direct vanzelfsprekend; “Bij de zoektocht naar een vervanger van onze 3 tonner hebben wij bij diverse bedrijven informatie aangevraagd, dit om een juiste afweging te kunnen maken. Gerald Verweij, vertegenwoordiger bij Verhoeven nam al snel contact op om een kop koffie te komen drinken in Werkendam. De flexibiliteit en positieve insteek van Gerald was mede een reden om te kiezen voor een Takeuchi.”

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de Takeuchi TB240 o.a. voorzien van LED verlichting, extra drukloze retouren een VemaTEC hydraulische snelwissel en slotenbak. Standaard is de Takeuchi TB240 o.a. al voorzien van shortpitch rubbertracks, 4 onderrollen met dubbelgeleiding en 1 bovenrol per zijde, slangbreukbeveiliging, accumulator, ECO-mode, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 1600mm. Ook is deze Takeuchi TB240 vanuit de fabriek voorzien van airconditioning en een sloop-sorteerfunctie met proportionele bediening. Jan Kapel; “Direct na aflevering heb ik de machine goed aan de tand kunnen voelen bij rioleringswerkzaamheden voor de Gemeente Gorinchem.

www.kapelgrondverzet.nl
www.verhoevenbv.com

Takeuchi TB 240 minigraver voor Kapel WerkendamTakeuchi TB 240 minigraver voor Kapel Werkendam

Nieuwe Takeuchi TB240 minirupskraan afgeleverd bij Jan KapelNieuwe Takeuchi TB240 minirupskraan afgeleverd bij Jan Kapel