Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK55SRX minigraver voor Gerwers Tilligte

Publicatiedatum: 16-03-2016 11:50

Aannemersbedrijf Gerwers Tilligte BV heeft onlangs een Kobelco SK55SRX minigraver in gebruik genomen. Het waren de compactheid, souplesse van de bediening, het lage geluidsniveau en de orginele Japanse kwaliteit die Gerwers deden besluiten voor Kobelco te kiezen. Volgens Gerwers een ideale machine voor maaiwerk.

Kobelco SK55SRXKobelco SK55SRX

Hans van Driel in Ommen heeft de SK55SRX compleet opgebouwd. Denk hierbij aan extra functies, kruisbediening en een overdrukunit. Daarnaast is de SK55SRX afgeleverd met drie bakken. De nieuwe Kobelco SR-5 serie staat voor kracht, snelheid en capaciteit. De minigravers van Kobelco kenmerken zich verder door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. Kijk op onze website voor meer specificaties of neem contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

Gerwers Tilligte is een sterk en gerenommeerd aannemersbedrijf met ongeveer vijftig ervaren en vakkundig geschoolde werknemers die zijn uitgerust met, en kunnen werken met modern en goed materieel. Gerwers is gespecialiseerd in weg- en Waterbouw, natuurbouw en groenvoorzieningen.

www.gerwers.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 55S RX minigraafmachine voor Gerwers uit TilligteKobelco SK 55S RX minigraafmachine voor Gerwers uit Tilligte

Kobelco SK55SRX minikraan voor Gerwers TilligteKobelco SK55SRX minikraan voor Gerwers Tilligte