Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX 190W-3 voor Barten Den Bosch

Publicatiedatum: 20-06-2016 10:05

W.E.G. Barten Den Bosch BV heeft opnieuw een Doosan mobiele graafmachine in gebruik genomen dit keer is het de DX 190W-3.

Doosan DX 190WDoosan DX 190W

We ontmoeten machinist Wim van Zoggel tijdens zijn werkzaamheden voor renovatie en uitbreiding van de rioolwaterzuivering in 's-Hertogenbosch. Wim is uiterst tevreden met zijn nieuwe machine die in plaats is gekomen een andere Doosan DX190W, waar hij met volle tevredenheid 8 jaar op heeft gedraaid en die gewoon nog uren maakt met een andere machinist binnen Barten BV . De prestaties van het nieuwe model, in combinatie met een iets ruimere cabine en nog comfortabele stoel hebben Wim aangenaam verrast. Wim verwacht nog zeker 2 jaar op het project bij de waterzuivering te draaien maar verzekerd ons dit met vertrouwen en plezier tegemoet te zien.

In de werkplaats van Staad BV is de Doosan DX190W-3 geheel naar klant specifieke wensen en eisen van W.E.G. Barten BV opgebouwd. Wil Barten over de aankoop; “De aanschafprijs in combinatie met prestatie, rendement per draaiuur, tevredenheid over de andere Doosan machines waar we al jaren mee werken, mijn relatie en vertrouwen in Staad heeft mij doen besluiten om bij deze investering opnieuw voor de combinatie Staad - Doosan te kiezen.”

Barten is specialist in bouw- en woonrijp maken, inclusief renovatiesloop en totaalsloop. Barten, onderscheidt zich ook in flexibiliteit. Met eigen materieel, dat is afgestemd om te werken in de gebouwde omgeving, kunnen zij adequaat reageren op onvoorziene omstandigheden. Barten deed de afgelopen jaren veel ervaring op met vele projecten voor bedrijven, overheden en particulieren

www.staad-groep.nl
www.bartenbv.nl

Doosan DX 190 W-3 mobiele graafmachine voor Barten Den BoschDoosan DX 190 W-3 mobiele graafmachine voor Barten Den Bosch

Doosan bandenkraan DX 190W-3 StaadDoosan bandenkraan DX 190W-3 Staad