Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX170W-5 voor Berkers Asten

Publicatiedatum: 01-07-2016 09:20

Loonbedrijf Berkers uit Asten heeft hun eerste Doosan in gebruik genomen, het gaat hier om een Doosan DX170W-5 mobiele graafmachine.

Doosan kraanDoosan kraan

Pieter Berkers, die samen met zijn broer Mark, beide van de 2e generatie Berkers, de dagelijkse aansturing van het familiebedrijf heeft, hebben een zorgvuldige afweging genomen om toch hun eerste Doosan te kopen. Pieter daarover; " Natuurlijk hebben we vertrouwen in de Doosan maar de relatie en het vertrouwen in de firma Staad uit Veghel heeft hier zeker ook een grote rol in gespeeld". Staad BV is een jong no-nonsens familie bedrijf met " oude" wortels in de landbouw, kwaliteit, vakmanschap en professionaliteit voeren daar de boventoon, precies de kenmerken die ook belangrijk zijn in ons eigen bedrijf. Samen met de klant kijken naar de beste oplossing van het vraagstuk en dan de optie kiezen waarbij het " klanttevredenheid en zaken doen voor de langere termijn " centraal moeten staan in de uiteindelijke beslissing.

De gekochte Doosan DX170W-5 is voorzien van een zuinige en krachtige 6-cilinder Doosan Tier 4 Final / Stage 4 motor met AdBlue technologie. De Doosan DX170W-5 voldoet aan de modernste emissienormen en is van het ''Common Rail''-type met een vermogen van 140 PK / 102 KW en een laag brandstofverbruik. Met een zeer ruime en luxe veiligheidscabine, standaard zeer compleet uitgevoerd met o.a.: airconditioning met klimaatregeling, instelbare verwarmde stoel met luchtvering, 7-inch TFT video display (met display helderheid instelling) met o.a. motor toerental weergave, dakluik met ruit, regenkap, zonneklep, ingebouwde koelbox en USB poort kan machinist Geert iedere dag fluitend naar zijn werk. De Doosan DX170W-5 is verder met alle specifieke functies, geheel naar wens en tevredenheid van Loonbedrijf Berkers door de specialisten van Staad opgebouwd.

www.staad-groep.nl

Doosan DX170W-5 voor Berkers AstenDoosan DX170W-5 voor Berkers Asten

Doosan DX 170 W-5 mobiele graafmachine Loonbedrijf Berkers AstenDoosan DX 170 W-5 mobiele graafmachine Loonbedrijf Berkers Asten