Kobelco SK210LR voor Van Neer Lopik

Gepubliceerd op 18-07-2016 11:40

Loon- & verhuurbedrijf S. van Neer uit Lopik heeft een Kobelco SK210LC-10 rupsgraafmachine in gebruik genomen. De Kobelco SK210LC-10 komt ter vervanging van een KATO rupsgraafmachine.

Kobelco SK210LRKobelco SK210LR

Naast de standaard zeer complete uitvoering van de Kobelco SK210LC-10, met lange lepelsteel, heeft de Kemp Groep in De Meern de Kobelco voorzien van veel extra’s die de machine nog comfortabeler maken. De reclameafdeling van de Kemp Groep heeft de SK210LC-10 voorzien van de belettering.

De Kobelco SK210lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd uitstekende prestaties. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210lc zuinig, stil en milieuvriendelijk. Het Komexs GPS machinemanagementsysteem geeft Stefan van Neer een volledig inzicht in hoe de Kobelco functioneert. Zaken als het aantal draaiuren, brandstofverbruik, locatie en de onderhoudsstatus zijn overzichtelijk te overzien vanachter de computer thuis.

Kobelco SK210 LR rupskraan voor S. Van Neer LopikKobelco SK210 LR rupskraan voor S. Van Neer Lopik

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!