Communicatie software Groen, Grond en Infra

DAF CF400 voor Van der Spek Benthuizen

Publicatiedatum: 06-10-2016 09:05

M. van der Spek Groep heeft van Blom DSW Zoeterwoude een nieuwe Daf CF400 kraanauto geleverd gekregen. De nieuwe container vrachtwagen is een uitbreiding op het huidige wagenpark. De Daf is door Bevako voorzien van een Epsilon Kipperkraan en een VDL haakarmsysteem.

DAF CF400 knijperautoDAF CF400 knijperauto

De Daf CF400 voldoet aan de Euro 6 norm en ondersteund daarmee de milieudoelstellingen die M. van der Spek GROEP binnen de certificering van de Co2-Prestatieladder heeft. Binnen dit certificaat streeft M. van der Spek GROEP naar reductie van de Co2-uitstoot. M. van der Spek GROEP zal de vrachtwagen gaan inzetten voor het aan- en afvoer van materialen en materieel op eigen projecten.

M. van der Spek GROEP verzorgd met gekwalificeerd personeel de totaalinrichting van de buitenruimte. Daarin vormen wij ´het aanspreekpunt` om visies en ideeën te concretiseren. We willen daarin met u meedenken en u ontzorgen. Wij zijn veelzijdig in oplossingen. Dat ziet u terug in een passende oplossing voor elk probleem. Als bedrijf hebben wij de kennis en de middelen in huis om uw wensen en eisen op een creatieve en professionele wijze vorm te geven. Voor elke situatie, groot of klein, eenvoudig of gecompliceerd. De kwaliteit van onze mensen is onze kracht. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Er is continu zorg voor bijscholing en opleiding. Onze teams zijn zo georganiseerd dat wij onze medewerkers uitdaging bieden op eigen niveau. Uitgaan wat (iemand) kan en rekening houden met beperkingen, is de basis. Onze begeleiding tijdens het project garandeert een optimaal rendement van uw investeringen.

www.mvdspek.nl

DAF CF 400 combiwagen voor Van der Spek BenthuizenDAF CF 400 combiwagen voor Van der Spek Benthuizen