Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TW75 mobiele graafmachine voor Puts Maasbracht

Publicatiedatum: 18-10-2016 08:55

Onlangs is deze compacte en multifunctionele Terex TW75 mobiele graafmachine afgeleverd aan Aannemers- en transportbedrijf Fred Puts BV uit Maasbracht. De Terex TW75 is door Hans van Driel B.V. naar de eisen en wensen van de klant opgebouwd en afgeleverd.

Terex TW75 Terex TW75

De Terex TW75 kenmerkt zich onder andere door de schone en zuinige motor, de comfortabele cabine en de fijngevoelige besturing. De TW75 is daarnaast compact, wendbaar en krachtig.

Aannemers- en transportbedrijf Fred Puts in Maasbracht is sinds 1964 een begrip als het gaat om het transport van bouwstoffen als zand, grind en grond in Limburg. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in grondverzet. Ze beschikken over een modern en ruim gesorteerd machine- en wagenpark bestaande uit kleine en grote machines en vrachtwagens. Ook verhuurt Fred Puts diverse soorten afval- en opslagcontainers. In het depot zijn diverse soorten zand, grind en grond voorradig en is er altijd (tijdelijke) opslagruimte beschikbaar.

www.transportfredputs.nl

Terex TW 75 mobiele graafmachine voor Transportbedrijf Fred Puts B.V. MaasbrachtTerex TW 75 mobiele graafmachine voor Transportbedrijf Fred Puts B.V. Maasbracht