Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor Van Rijnsoever Utrecht

Publicatiedatum: 13-10-2016 12:50

Onlangs heeft Van Rijnsoever BV uit Utrecht uit handen van Linda van Schie, verkoopadviseur bij de Kemp Groep, een zeer complete Kobelco SK75SR midigraafmachine in ontvangst genomen. Het lage geluidsniveau en de compacte afmetingen maken deze Kobelco bij uitstek geschikt voor werkzaamheden in stedelijke gebieden.

Kobelco SK75SR Kobelco SK75SR

De Kobelco SK75SR voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Dus direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

Van Rijnsoever BV is al meer dan 85 jaar een flexibel en klantgerichte onderneming. Het personeel is zeer breed inzetbaar waardoor zij aan bijna al uw wensen kunnen voldoen. De laatste 30 jaar heeft dit bedrijf zich gespecialiseerd in het leggen van leidingwerk in stedelijke omgevingen.

www.vanrijnsoever.nl

Kobelco SK75 SR minigraver voor Van Rijnsoever UtrechtKobelco SK75 SR minigraver voor Van Rijnsoever Utrecht