Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK140SR rupsgraafmachine voor Kooyman De Kwakel

Publicatiedatum: 24-11-2016 10:20

Kooyman B.V. Loon- & Verhuurbedrijf uit De Kwakel heeft onlangs een Kobelco SK140SRLC-5 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De compact draaiende Kobelco SK140SR met stelgiek staat op 900 mm brede rupsplaten. Een lage bodemdruk in combinatie met optimaal manoeuvreren in krappe ruimtes.

Kobelco SK140SRKobelco SK140SR

Kobelco is hard op weg om het binnendraai concept de standaard voor middelgrote machines te laten worden. Door steeds nieuwe innovaties te introduceren, zoals het geluid verlagende en stofwerende iNDr-systeem, levert Kobelco meerwaarde. De nieuwe SK140SRLC is compact en beschikt over een nieuwe, grotere motor die beter is voor het milieu. Hoewel de machine krachtiger is, is het brandstofverbruik laag gebleven. De Kemp Groep uit De Meern heeft de machine zeer compleet opgebouwd en afgeleverd met o.a.; centrale smering, extra functies, een hydraulische snelwissel en nog veel meer extra’s die het de machinist comfortabeler maken.

Kooyman B.V. in ruim veertig jaar uitgegroeid tot een vertrouwd adres op het gebied van alle uiteenlopende grondwerkzaamheden. Dankzij een uitgebreid machinepark is het familiebedrijf in staat om elke klus op iedere locatie uit te voeren. Of het nu gaat om het uitgraven van een bouwput voor een woonhuis, of om het bouwrijp maken van een bedrijventerrein, bij Kooyman B.V. krijgt iedere opdracht de aandacht die het volgens de familietraditie verdient.

www.kooymanbv.nl

Kobelco SK 140 SR rups-graafmachine voor Kooyman De KwakelKobelco SK 140 SR rups-graafmachine voor Kooyman De Kwakel