Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX235LC-5 voor Leenaerts Born

Publicatiedatum: 18-11-2016 13:10

Onlangs heeft Leenaerts Grondwerken en Verhuur Born B.V. uit Born een door Staad-groep geleverde Doosan DX235LC-5 in gebruik genomen. Deze rupsgraafmachine is zeer compleet uitgerust geleverd en door Marlomar in Son in de bekende Leenaerts bedrijfskleuren gespoten. Het is 8e Doosaan graafmachine die door de Staad groep aan Leenaerts wordt geleverd.

Doosan DX235LC-5Doosan DX235LC-5

Deze Doosan DX235LC-5 is uitgerust met een Doosan DL06P motor die aan Stage IV voldoet, is bijzonder sterk, met een hoog koppel bij een laag toerental en maakt geen gebruik van roetfilters en het daarbij behorende regeneratiesysteem, wat een lager brandstofverbruik oplevert. De nieuwe Doosan DX235LC-5 heeft een van de ruimste cabines in de markt, met een laag geluids- en trillingsniveau en uitstekend zicht rondom. Volledig instelbare verwarmde stoel met luchtvering, standaard airconditioning met klimaatregeling.

Leenaerts Born is vanaf de oprichting in 1974 gegroeid naar een middelgroot familiebedrijf en inmiddels actief in waterwerken, milieuwerken, sloopwerken, transporten en handel in grond- bouw- en afvalstoffen. Kwaliteit leveren is echter altijd de basis gebleven in de bedrijfsvoering en de basis voor de samenwerking met hun klanten.

www.leenaerts.nl
www.staad-groep.nl

Doosan DX 235 LC-5 rupskraan voor Leenaerts BornDoosan DX 235 LC-5 rupskraan voor Leenaerts Born