Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR midigraver voor Konijn Spijkerboor

Publicatiedatum: 06-03-2017 11:25

Cees Konijn Machineverhuur B.V. uit Spijkerboor heeft een Kobelco SK75SR midigraafmachine in gebruik genomen. De Kobelco SK75SR is voorzien van een overdruk cabine voor het werken in vervuilde omgevingen en tevens is voorzien van GPS machinebesturigssysteem.

Kobelco SK 75 SRKobelco SK 75 SR

De Kobelco SK75SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere met het unieke KOMEXS machine volgsysteem, welke een volledige inzage geeft in hoe en waar de machine functioneert. Zaken als draaiuren, brandstofverbruik, locatie en de onderhoudsstatus zijn overzichtelijk te overzien vanachter de computer. Daarnaast zijn de standaard extra functies proportioneel te bedienen en is de machine voorzien van een camera met geïntegreerd kleurenscherm. De ergonomisch verantwoorde cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

U kunt bij Cees Konijn Machineverhuur B.V. terecht voor o.a.: uitvoeren van grondwerken, grondverzetmachineverhuur, riolering, bestrating en sloopwerkzaamheden, afgraven en saneren van vervuilde grond en de aanleg van verhardingen.

www.konijn-machineverhuur.nl

Kobelco SK75SR midigraver voor Cees Konijn Machineverhuur B.V.  SpijkerboorKobelco SK75SR midigraver voor Cees Konijn Machineverhuur B.V. Spijkerboor