Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK260lc voor Van der Flier uit Winschoten

Publicatiedatum: 31-03-2017 11:05

Van der Flier uit Winschoten heeft, via Hans van Driel in Ommen, een Kobelco SK260lc rupsgraafmachine met verlengde giek in gebruik genomen. De Kobelco SK260lc is zeer compleet en volledig naar de wensen van Kor en Mark van der Flier uitgerust.

Kobelco SK260lcKobelco SK260lc

Deze semi long front heeft een werkbereik van ca. 13 meter en is voorzien van een dom onder de giek. Daarnaast is de Kobelco SK260lc voorzien van o.a.; GPS, overdruk, centrale smering, extra ballast en een Pladdet kantelstuk. De SK260 is ook voorzien van belettering zodat deze na aflevering direct aan de slag kon op een speciale klus aan de A7. De Kobelco SK260lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK260lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Van der Flier is specialist en pionier op het gebied van grondverzet. Constante vernieuwing en innovatieve technieken zijn belangrijke pijlers voor deze firma. Dankzij jarenlange ervaring in grondwerken, waterwerken en zuigtechniek hebben zij een schat aan kennis opgebouwd.

www.vanderfliergroep.nl

Kobelco SK 260 lc semi long front rupsgraafmachine voor Van der Flier uit WinschotenKobelco SK 260 lc semi long front rupsgraafmachine voor Van der Flier uit Winschoten