Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Doosan DX225LC-3 rupsoverslagkranen voor Den Ouden Schijndel

Publicatiedatum: 15-05-2017 10:50

Staad Veghel heeft onlangs twee keer een nieuwe Doosan DX225LC-3 afgeleverd bij Den Ouden groep uit Schijndel. Staad is met Doosan inmiddels een vertrouwde en betrouwbare leverancier voor de den Ouden groep.

Doosan DX225LC-3 overslagkraanDoosan DX225LC-3 overslagkraan

Door te investeren in duurzame relaties is de den Ouden groep in staat om hun klanten verspreid door Nederland en ook daar buiten optimaal te bedienen. Kwaliteit en betrouwbaarheid spelen hierbij een belangrijke rol. Door continu te investeren in kennis en de ontwikkeling van de medewerkers zijn zij een betrouwbare partner voor al hun opdrachtgevers. Investeren in nieuw en moderne werkmaterieel is onderdeel van deze visie, kwaliteit en betrouwbaarheid spelen hierbij een belangrijke rol. De nieuwe Doosan DX225LC-3 wordt ingezet om dubbele diensten te draaien, we spreken de machinist op locatie. " Geweldig om weer op een nieuwe DoosanDX225LC-3 te kunnen werken. De verhoogde schaarcabine is ideaal voor mijn werk, ik heb goed zicht op het materiaal om te grijpen en heb perfect overzicht om het in de Crambo te laten verwerken. In de cabine is het allemaal net weer wat luxer, mooier en comfortabeler, met de overdruk- en airco unit is het prima vol te houden. Wij moeten goed werk afleveren voor den Ouden maar krijgen ook het beste materiaal om mee te werken, dat is natuurlijk machtig om mee te werken."

In de werkplaats bij Staad zijn de beide Doosan DX225LC-3 naar de wensen en eisen van de den Ouden groep opgebouwd met o.a. een Cleanfix omkeerbare koelventilator, een Groeneveld automatische centrale vetsmering type Twin en een Freshfilter overdruksysteem. De lift- schaarcabine is opgebouwd bij Mat Nielen in Boxmeer. Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een oplossing om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken, dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines. Ook voor service onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

www.staad-groep.nl
www.denoudenbv.nl

2 Doosan DX225LC-3 rupsoverslagkranen voor Den Ouden Schijndel2 Doosan DX225LC-3 rupsoverslagkranen voor Den Ouden Schijndel