Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX10 en DX63-3 voor Dirix Elsloo

Publicatiedatum: 29-09-2017 10:11

Onlangs heeft Staad BV 2 nieuwe Doosan machines afgeleverd bij Dirix in Elsloo. Het ging hier om een levering van een Doosan DX10 en een Doosan DX63-3. Tim Dirix over de nieuwe aankopen: "Staad is voor ons een vertrouwd bedrijf om zaken mee te doen, we hebben al diverse Doosan mobiele graafmachines in ons werkmaterieel, sommige met een enorme urenstand, daar zijn nog nooit grote onkosten aan geweest. De lijnen bij Staad zijn kort en de betrokkenheid en kennis van medewerkers is groot. Natuurlijk is er ook aan een Doosan machine wel eens iets maar langdurige stilstand heb ik nog nooit meegemaakt, dit wordt professioneel, correct en in overleg opgelost. Dat is prettig zaken doen."

DoosanDoosan

De nieuwe Doosan DX63-3 voor Dirix heeft een zuinige en krachtige 4 cilinder Yanmar Stage III B/ Tier 4i conforme EGR motor. Tevens is dit semi compacte model voorzien van een luxe veiligheidscabine die standaard zeer compleet is uitgevoerd met o.a. airconditioning, verwarming, instelbare stoel met luchtvering De geleverde Doosan DX10Z is gemakkelijk te vervoeren en heeft de ideale maat voor de meeste deuropeningen. De verstelbare onderwagen, 710- tot 1100mm breed, biedt voor machines van deze afmetingen ongeëvenaarde stabiliteit. In combinatie met het geïntegreerde neerklapbare TOPS-systeem betekent dit dat lage doorgangen voor dit model geen belemmering vormen. Omdat de Doosan DX10 nog in de bekende blauwe Dirix kleuren gespoten moet worden, laten fotos van dit model nog even op zich wachten. Dirix is in 1923 opgericht als eenmanstransportbedrijf en is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf tot ver buiten de regio. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer.

Dirix is in staat om voor zowel bedrijven, overheden als particulieren flexibel aan de slag te gaan. Daarbij is de omvang van het project niet van belang. Flexibiliteit is mogelijk door goede planning en effectieve inzet van professionals,


https://www.entreeding.com/bedrijf/gegevens/109785/dirix-elsloo-b-v/elsloo-lb

2x nieuwe Doosan voor Dirix Elsloo2x nieuwe Doosan voor Dirix Elsloo