Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX140W-5 bandenkraan voor Van Gelder uit Oeffelt

Publicatiedatum: 03-01-2018 07:10

Staad BV heeft onlangs een fraaie Doosan DX140 W-5 mobiele graafmachine afgeleverd bij Gebroeders van Gelder, Loon- spuit en grondverzet uit Oeffelt.

Doosan DX140W-5Doosan DX140W-5

In de werkplaats van Staad BV, de leverancier van de nieuwe machine, is de Doosan DX140W-5 naar de wensen en eisen van de Gebroeders van Gelder opgebouwd met o.a. een extra gereedschapskist, 360 graden camera systeem, een RVS verchroomde uitlaat, stalen spatborden, een Groeneveld automatisch vetsmeringssysteem type Twin, een Steelwrist X18 tiltrotator etc.

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een oplossing om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken, dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines. Ook voor service onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Gebroeders van Gelder Loon-spuit en grondverzet, wordt geleid door de 2e generatie Jan en Henny van Gelder. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in gladheidsbestrijding.

www.staad-groep.nl
www.gebrvangelder.nl

Doosan DX140 W-5 bandenkraan voor Van Gelder uit OeffeltDoosan DX140 W-5 bandenkraan voor Van Gelder uit Oeffelt